Hilsen fra Pigen der sveder

Overvejelser om operation

Jeg er en kvinde på 35 år som siden jeg var ca. 11 – 12 år har levet med sved under armhulerne.

Tidligere var det et stort problem, dels fordi jeg ikke kunne skjule mine våde armhuler, mine bluser og skjorter var altid totalt gennem vædet under armhulerne hvilket gjorde at jeg altid klædte mig på i mørkt og stort tøj.

Jeg var heldig at møde en dejlig mand som var ligeglad med om jeg svedte og vi lever også sammen i dag og har fået en dejlig søn.

Dog må jeg sige at jeg i dag lider meget under mit handicap for intet har ændret sig siden dengang og jeg går med mit tøj 3-5 gange før jeg må smide det ud da det bliver ødelagt af sveden. Mange siger at jeg ikke lugter men den fornemmelse jeg har er at lige så snart tøjet kommer i forbindelse med min sved så er lugten det og jeg får det elendigt med mig selv og psykisk. Hver morgen handler det om at klæde sig på så min problem ikke opdages af andre.

Ikke nok med det så løber sveden under armene på mig så jeg er nød til at lægge toilet papir / vat rondeller under armene og ca. 10 gange om dagen må skifte dem da de er totalt gennemblødt men så er fordelen at det ikke ses på mit tøj.

Jeg har nu været alt igennem og er skrevet op til en operation der hedder liposuction mod hyperhydrose som er en ny behl. hvor der fedt suges under armhulerne i stedet for at man bliver skåret op. Jeg glæder mig rigtig meget, men er lidt uheldig at være kommet til før tid pga afbud (skulle ellers vente 18 mdr) men står for nu at skulle tage beslutning om jeg skal sige ja tak da jeg 5 dage efter skal rejse på skiferie.

Ja, ingen har lovet at livet skal være nemt.

God dag til alle

Mvh pigen der sveder

 

Hvis du har en beretning fra dit eget liv, som du har lyst til at dele med andre, kan du sende et kort indlæg til sved@sved.dk.

Til toppen